Facebook Twitter
 

Com arribar

L’avió, el cotxe, el tren…; fins i tot el vaixell! Qualsevol transport serveix per a arribar a Barcelona. Aquí trobareu totes les opcions disponibles que us ajudaran a decidir el mitjà de transport que us convé més.

Aeroports
L'Aeroport principal de Barcelona, el Prat, és tot just a 16 km de la ciutat. A una mica més d'una hora hi ha el de Girona, al nord, i el de Reus, al sud. A l'oest el de Lleida a poc més de dues hores.

Arribar en tren

Arribar en tren
Barcelona disposa de connexions ferroviàries directes amb diversos indrets d’Europa i de tot l’Estat, a més de gaudir d’una completa xarxa de trens de rodalies.

Arribar en cotxe

Arribar en cotxe
La ciutat està molt ben comunicada, i des de la xarxa d’autopistes i carreteres es pot anar còmodament a qualsevol indret de Barcelona.

Arribar en autobús

Arribar en autobús
L’autobús arriba a Barcelona des d’Europa, el nord d’Àfrica o la resta de l’Estat. La principal estació d’autobusos és la cèntrica Barcelona Nord.

Arribar en vaixell

Arribar en vaixell
Barcelona és el port d’embarcacions de creuer més important de la Mediterrània, amb nou terminals de passatgers, set de creuers i quatre de ferris.

Vols
Veniu? Us n'aneu? Sou viatgers empedreïts? Abans de reservar, trieu entre les millors tarifes i companyies aèries. No us n'adonareu i ja estareu fent la maleta.
Barcelona Hotels
Famílies, parelles, rodamóns i gent de negocis… En qualsevol dels 300 hotels de Barcelona dormireu com a casa, sigui quina sigui la vostra butxaca o el motiu pel qual vingueu.
Barcelona Restaurants
La capital catalana és també una capital gastronòmica: prestigiosos xefs conviuen amb la nostra cuina tradicional i sabors de tot el món. Podreu decidir-vos?
[34] 932 853 832
Si teniu qualsevol dubte durant el procés de compra, truqueu-nos!
altImatge altImatge
Mobile World Capital- Barcelona
Aquest estiu a Barcelona

Barcelona, a l'estiu, convida a passejar pels carrers, a gaudir de les compres, la gastronomia i les activitats a l’aire lliure. Aquí teniu algunes propostes:

Passegeu pels parcs, descobriu les platges, visiteu un museu o feu una escapada a prop de la ciutat.

Barcelona dóna la benvinguda a...
 • Seatrade MED. 16-18 setembre 2014
  L'esdeveniment de creuers més important de la Mediterrània.
 • Garmin Barcelona Triatlhon. 5 octubre 2014
  Consolidat com un dels tres triatlhons més grans de tot Europa.
 • CSIO Barcelona. 9-12 octubre 2014
  La celebració del 103° Concurs de Salts Internacional amb els millors genets i amazones del moment.
 • Saló Nàutic. 15-19 octubre 2014
  Amb nous productes i serveis de tots els sectors de la nàutica.