facebook Twitter Instagram Pinterest Youtube Google+
 

Punts d’Informació turística

Barcelona compta amb una completa xarxa d’oficines i punts d’informació turística al servei dels visitants. Turisme de Barcelona està a la vostra disposició per a orientar-vos allà on sigueu i oferir-vos productes i serveis turístics que us ajudaran a descobrir Barcelona.
Call Center

Call Center
Servei personalitzat d'informació turística de Barcelona per telèfon, fax, correu i correu electrònic en diversos idiomes.

Telèfon: 932 853 834
Telèfon reserves: 932 853 833
Fax: 932 853 831
E-mail: info@barcelonaturisme.com
Horari: Diari, de 8 a 20h. | Tancat: 1 de gener i 25 de desembre. | 26 de desembre i 6 de gener: 8 a 14h.

Plaça de Catalunya
Situada al centre neuràlgic de la ciutat, aquesta oficina disposa de 700 m2 destinats a la informació turística i cultural en diferents idiomes. També ofereix serveis com ara reserva hotelera d’última hora i venda de productes turístics.

Altres oficines

Enllaços d'Interès
altImatge Barcelona Card altImatge altImatge altImatge altImatge Barcelona Sustainable Tourism BCN Marchandising
Mobile World Capital- Barcelona
Aquest hivern a Barcelona

El clima no us detindrà, perquè Barcelona us ofereix opcions interessants per a totes les èpoques de l’any. Aquí teniu algunes propostes per aquest hivern:

Però hi ha moltíssim més! Aprofiteu que el sol brilla també a l’hivern per passejar pels parcs i platges de Barcelona, descobrir les exposicions més importants i la gastronomia, i aprofiteu per fer les vostres compres… Necessiteu més idees?

Barcelona dóna la benvinguda a...